Ontwerp nieuw logo

Midden 2014 is er een oproep gedaan om een nieuw logo te ontwerpen.

Tekst van de oproep

Win € 250,- euro!

Muziekvereniging “Wilhelmina” Eindhoven bestaat dit jaar 90 jaar en wij vinden dat het tijd is voor een nieuw, modern logo.
Wie helpt ons met een nieuw ontwerp? De winnaar ontvangt € 250,- en natuurlijk de eer dat het door hem/haar ontworpen logo voortaan wordt gebruikt.

Voorwaarden:
– Herkenbaar voor Muziekvereniging “Wilhelmina” Eindhoven (MVWE)
– Bij voorkeur 1- of 2-kleurig en tevens in grijsschaal
– Niet te fijne details, het logo moet geborduurd kunnen worden
– Geschikt voor druk
– Rechtenvrij
Het ontwerp kan t/m 15 juni 2014 opgestuurd worden naar wilhelmina@onsneteindhoven.nl (inclusief voorbeeld in jpg). Begin juli 2014 wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt.
Veel succes

Bekendmaking

Winnaar ontwerpwedstrijd nieuw logo bekend! Uit de vele inzendingen hebben we een winnaar geselecteerd. Het winnende logo zal binnenkort gepresenteerd worden. De naam van de winnaar maken we nu alvast bekend : Pablo ter Borg uit Groningen. Alvast gefeliciteerd!

We willen de andere inzenders bedanken voor hun betrokkenheid en creativiteit.

Bestuur Muziekvereninging Wilhelmina Eindhoven 5 juli 2014!