Dirigent

Dirigent van Fanfareorkest 'Wilhelmina" te Eindhoven is Roger Cobben (1965), uit Brunssum. Roger Cobben is vanaf begin 1997 werkzaam als dirigent van Fanfareorkest "Wilhelmina".

Binnen de vereniging wordt Roger vooral gewaardeerd om zijn respectvolle, positieve en motiverende manier van werken en dirigeren. Daarnaast heeft hij een groot verenigingshart en is altijd bereid mee te denken met bestuur en leden.

Hij is afgestudeerd aan het Maastrichts Conservatorium voor de hoofdvakken docerend en uitvoerend musicus trompet en directie harmonie, fanfare en brassband.

Als trompet docent is hij verbonden aan de muziekschool "040 Muziek" en daarnaast vooral actief als dirigent. Behalve bij Fanfareorkest "Wilhelmina" Eindhoven is hij ook dirigent bij Fanfare "Eendracht" Huls-Simpelveld, Harmonie "Pro Musica" Nederweert-Eind, Seniorenorkest "Groot Someren" en Fanfare "St. Antonius" te Genhout..

mail rhmcobben@versatel.nl

Ruurd Osinga is tweede dirigent.

mail ruurd@osinga.speedlinq.nl