Muziekweekend september 2018

Zaterdag 29 en zondag 30 september hebben de leden van Muziekvereniging Wilhelmina zich voorbereid op het komende concours door deel te nemen aan een muziekweekend.

Dit weekend werd doorgebracht in Meijel.

Zaterdagmorgen en zondagmorgen werd er in aparte groepen gerepeteerd. Het zware koper (tuba, bassen, trombones, slagwerk) repeteerde in d’n Binger onder leiding van Roger Cobben. De saxofoons repeteerden onder leiding van Mart van Mierlo in een zaal in d’n Burgemester en het overige koper (bugels, hoorns, trompetten) in een andere zaal in hetzelfde gebouw onder leiding van Ruurd Osinga.

Zaterdagmiddag vond de groepsrepetitie plaats.
Al met al hebben we flink kunnen repeteren.

Zaterdagavond was er ruimte voor een quiz ‘De slimste muzikant van Wilhelmina’. De quiz werd georganiseerd door Celine Vincent en haar vriend Roeland Klaassen. Het winnende team bestond uit Duco, Henk, Ellie en Willie, maar het moet gezegd worden dat de inbreng van Duco bepalend was. Hij herkende  film-en muziekfragmenten feilloos.

De organisatie was in handen van Ben en Wilma ter Horst.

Er werden ook twee leden gehuldigd:

Ellie van Dommelen (12.5 jaar lid)  en Jolanda Henket (25 jaar lid).

Zie beneden enkele foto’s. Voor meer foto’s: zie link.

MVWE_20181030_16

Ellie van Dommelen gehuldigd