Limburg zingt

Limburg Zingt is intussen achter de rug, maar hierbij de originele uitnodiging/aankondiging:

” Graag nodig ik je uit voor de jaarlijkse Limburg Zingt in “DE Ontmoeting” in Sittard op zondag 10 december a.s. om 19.00 uur.
Het belooft in aanloop naar de kerst weer een mooie avond te worden.

Dit jaar hebben we de medewerking van de Chr. Muziekvereniging (fanfare) ‘Wilhelmina’ uit Eindhoven met als speciale soliste Simone van den Eertwegh. Natuurlijk is ook New Generation weer onze vaste gast en verwelkomen we de praisegroep Heavenslane die samen met ons mooie meezing kerstliederen gaat zingen.

Zo willen we ons samen laten bemoedigen door de levende en actuele boodschap van het kerstfeest.

Het zou leuk zijn als je kwam!
Laat het even weten dan reserveren we een (gratis) kaart voor je.
Welkom.

Met vriendelijke groet,
Paul Prijt”

Tel. 06-51552982 / 046-4756515 / 06-53488433

LimburgZingt2017_poster

MVWE_20171210_LimburgZingt_03

Muziekvereniging Wilhelmina Eindhoven met solist Simone van den Eertwegh

Het door Muziekvereniging Wilhelmina Eindhoven gespeelde programma kwam grotendeels overeen met dat van het Meezingkerstfeest 2017 dat een week later gehouden werd.

Bovenstaande foto en overige foto’s te vinden op link (met dank aan fotograaf  J.G.H.N. Smeets)