Kennismakingsconcert ‘t Trefpunt

Op zondag 25 juni 2017 vond in wijkgebouw ‘t Trefpunt in de wijk de Tempel, onze nieuwe thuisbasis, een kennismakingsconcert plaats.

De salsa en percussie band “Zero Quarenta” verleende  ook hun medewerking. Deze band repeteert ook in het wijkgebouw. Er werden elementen van dans en lichte muziek ten gehore gebracht.

De programma onderdelen werden ingeleid door Rudi van Dijk.

1. Muziekvereniging Wilhelmina: Let me Entertain you – arr. Don Campbell  (solo Ben ter Horst, trombone)
  2. Muziekvereniging Wilhelmina: Music (was my first love) – John Miles, arr. Philips Sparke (solo Duco van den Akker, trompet)
  3. Muziekvereniging Wilhelmina: Star Wars, John Williams, arr. Steve Sykes
  4. Zero Quarenta: 2 nummers