Concert 21 maart 2015

Op zaterdagavond 22 maart 2015 werd een concert gegeven in de Johanneskerk aan de Mercuriuslaan te Eindhoven.

Voor de pauze werd een optreden verzorgd door brassband St. Hubertus uit Herpen, onder leiding van onze eigen dirigent Roger Cobben.
Na de pauze werd het programma voortgezet met een optreden van Muziekvereniging Wilhelmina uit Eindhoven, eveneens onder leiding van dirigent Roger Cobben.

1. Consolation, arr. Jan de Haan

2. De  Zwaanriddersage, Jan Bosveld

3. Der Festtag, Sepp Tanzer, arr. Jos Stoffels. Solo Judith Vogels.

4. Himno Regional Valencio, José Serrano, Arr. Ad Lamerigts. Solo Celine Vincent.

5. Morricone’s Melody, arr. Ronald Kernen. Solo Martien van Beekveld.

6. Gallop. Alfred Reed. Arr. Jan Bosveld

7. The Victors Return, Quick March, William Rimmer. Arr. Geert Giesbertz.

Burgemeester Anja Thijs-Rademakers  van de gemeente Eersel heeft onze voorzitter Rimmie Schoofs benoemd in de Orde Van Oranje-Nassau vanwege haar vele verdiensten, niet alleen voor Wilhelmina, maar ook voor haar overige vrijwilligerswerk en in de politiek.

RimmieSchoofsOnderscheiden

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Meer foto’s zijn hier te vinden: klik hier